Ersay Üner’den sürpriz açıklamalar
Son dönemlerin Türk müziğimizdeki en başarılı isimlerinden biri olan Ersay Üner, kendisine dair çok özel açıklamalarda bulundu.
HAYALLERİMİN PEŞİNDEN KOŞTUM
Posta Gazetesi’nden Dilara Doğan ile yaptığı röportajında kendi hayatının bilinmeyen bir çok konusu hakkında bilgiler veren Ersay Üner “Çocukken en büyük hayalim müzisyen olmaktı. Bu hayalimle büyürken hayalimi gerçekleştirmek için hayalimin peşinden koşmaya başladım. Müzisyen olmak için çok büyük bir çaba sarf ettim ve sonunda hayallerimi gerçekleştirdim” dedi.
SEZEN AKSU’YA OLAN HAYRANLIĞINI DİLE GETİRDİ
Kazandığı ilk para ile kendisine klavye alarak kazandığı parasını müziğe yatırdığını ifade eden başarılı sanatçı Ersay Üner, Türkiye’deki starlar içinde kendisinde en çok şefkat uyandıran ismin Sezen Aksu olduğunu belirtirken, Sezen Aksu’ya duyduğu hayranlığı bir kez daha dile getirdi.
AŞKI DİLİ OLSAYDI BENİM İÇİN ŞARKI SÖYLERDİ!
Posta Gazetesi’nden Dilara Doğan’ın kendisine sorduğu “ Duyduğunuz en güzel aşk tanımı nedir? sorusuna genç sanatçı Ersay Üner “henüz duymadım” şeklinde cevaplarken başarışı sanatçı, Aşkın dili olsaydı benim için şarkı söylerdi diyerek sözlerini tamamladı.
Yaz aylarının ilk günlerinde yayınladığı ve daha çıktığı ilk günden itibaren büyük ses getiren “Nokta” adlı albümünün ikinci klibi için hazırlıklara başlayan Ersay Üner radyolarda şu an en çok istek alan “Selam” adlı şarkısına klip çekecek. Ersay Üner “Selam” adlı şarkısının video klibinin Eylül ayında tüm dijital platformlarda yayına gireceğini ve müzikseverlerle buluşacağının müjdesini verdi.