Şampiyon’da Fırat’ın zor kararı
Kafkas lakabı ile anılan eski şampiyon boksör Fırat’ın ringlere geri dönüş hikayesinin anlatıldığı ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan, “Şampiyon”, on altıncı bölümüyle ekranlara geliyor.
12 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan “Şampiyon” da bu hafta neler olacak:
Derviş yaralıdır ve sadece başında Suna vardır. Aslında Suna sadece Derviş’le değil aynı zamanda vicdanıyla da baş başa kalmıştır. Tüm olanlardan sorumlu olan Derviş’i kurtaracak mıdır? Müdahalede bulunmasa Derviş hayatın kaybedecektir, ama yaşarsa yine kendileri için ciddi bir sorun olmaya devam edecektir.
Şahin’i kurtarmaya Fırat ve Zafer birlikte giderler ve adeta son anda yetişirler. Şahin’i hemen hastaneye kaldırırlar. Doktorlar Şahin’i yoğun bakımda tedavi altına alırlar. Olanlardan Tansel’i sorumlu tutan Fırat bunun hesabını sormak için Tansel’in ofisine gider.
Şahin’in başına gelenleri Yaman salonun gençleri de Kerem’i sorumlu tutarlar. Zafer olanlar için çok üzgündür ve içten içe kendisini sorumlu tutmaktadır. Salondaki gençler bu konu hakkında birbirlerinin fikirlerini almaya başlarlar.
Fırat’tan komiser Ziya bir istekte bulunur. Komiser Ziya, Derviş’in bir numaralı adamı Mavi’nin yakalanması için Fırat’tan kendisine destek olmasını ister. Fırat bu teklifi düşünmeden kabul eder ve birlikte bir plan yaparlar. Yaman hiç kimsenin beklemediği bir anda Derviş ile alakalı bir hamlesi ortalığı tekrar karıştıracaktır.
Şampiyon bu Pazar akşamı saat 20:00’de on altıncı bölümüyle TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.