Sıla ayrıldı!
Sıla Gençoğlu, sosyal medya hesabı Instagram’dan kendi hesabından yaptığı paylaşımda, uzun yıllardır beraber çalıştığı ve kendilerini “Siyam ikizi” olarak tanıttığı müzisyen Efe Bahadır ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.
Sıla Instagram paylaşımında “Onun gömleğinde benim gözyaşlarımın çoğu var” cümlesi ise takipçilerini duygulandırdı.
“20 YILDIR BERABER ÇALIŞIYORUZ”
Instagram hesabından beraber çalıştığı yol arkadaşı ve dostu Efe Bahadır ile fotoğraflarını paylaşan ünlü sanatçı yaptığı paylaşımın altına şu notu düştü: “Efe’ciğimle yaklaşık yirmi yılı aşkın bir süredir tanışıyoruz. Onunla okul hayatımda tanışmış ve okul koridorlarında koşup oynadık. Hayatımız şiirle, şarkıyla, sandıklarımızda hazine ile dolu. Onun gömleğinde benim gözyaşlarım, eli sımsıkı ellerimde. Sırtım sırtında. Evlerimizin camlarını kahkahalarla parlattık. Odaların her köşesinde sehpada mum oldu yandı fikirlerimiz. Yani bir kaç kelimeye sığdırılacak bir dostluk değil, dile kolay bir ömre sığdırılacak bir öykü bizim ki”
“ÇOK ÜZÜLDÜ”
Bir ay önce bana gelip “ Artık bana biraz müsaade et, ülke ülke, şehir şehir dolaşıp fotoğraflar çekmek ve bir odaya kapanarak müzik yapmak istiyorum olur mu? Biraz da bensiz müzik yap olur mu? Ben olmadan sahne hayatına devam et” dedi. Onu çok iyi anladım ve çok ağladım. O da ben ağlayınca ağladı. Ama imkanı olan da delirmesin mi canım? Bazı değişiklikler iyi olur, yeniliklerle dönüş yapar insan. O yüzden bir süre onunla sahnede olmayacağız, ama sadece sahnede bir arada olmayacağız. Biz her daim hep beraber olacağız, sakın aklınıza yanlış bir şey gelmesin” dedi.