Emre Altuğ ve Grup Gündoğarken Akmerkez’de konser verdiler
Başarılı popçu Emre Altuğ, Grup Gündoğarken ile birlikte Akmerkez Üçgen Teras’ta tam gaz devam eden Yıldızlı Buluşmalar’a konuk oldu. Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını yıldızların altında akustik bir performans ile seslendiren Emre Altuğ’a, Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen de eşlik etti.
Ünlü
sanatçı Emre Altuğ, Akmerkez Üçgen Teras’ta hayranlarıyla müzik ve sohbet dolu
bir akşam geçirdi. Grup Gündoğarken ile Yıldızlı Buluşmalar’a konuk olan
başarılı popçu hem şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi, hem de Grup
Gündoğarken’in sıcak sohbetlerine öyküleriyle eşlik etti. Emre Altuğ’un gece
boyunca sergilediği performans hayranları tarafından çok beğenildi.
Emre Altuğ’u izleyenler arasında oğulları Uzay ve Kuzey de vardı. Programa arkadaşları
ile birlikte gelen iki kardeşin keyifli halleri dikkat çekti.
‘Yani’ye ağabeyi eşlik etti
Emre Altuğ’un ağabeyi de programda bulunan isimler arasındaydı. Emre Altuğ’un isteğiyle ağabey Ahmet Altuğ baterinin başına geçti. Altuğ, ağabeyinin 20 sene sonra ilk kez baterinin başına geçtiğini söyledi. Altuğ kardeşler çok beğenilen ‘Yani’ parçası ile aynı sahneyi paylaştı. ‘Gidecek Yerim mi Var’, ‘Aşk-ı Kıyamet’ ve ‘Neyleyim’ parçaları ile üçleme yapan Altuğ şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi.
İranlı hayranından davet
Gecede izleyicilerin sorularını yanıtlayan Emre Altuğ’a İran’dan gelen bir hayranı “İran’da konser vermeyi düşünüyor musunuz?” diye bir soru yöneltti. İran’da konser vermeyi çok istediğini söyleyen Altuğ hayranının sorusuna; “Maalesef dilediğimiz yerlerde konser veremiyoruz. Önce bunun talep edilmesi gerekli. Davet ederseniz tabii ki.” şeklinde cevap verdi.
Gelecek konuk Can Bonomo Akmerkez Üçgen Teras’ta her salı akşamı Grup Gündoğarken’in ev sahipliğinde düzenlenen program serisinin 3 Eylül’deki konuğu, sevilen sanatçı Can Bonomo olacak. Bonomo sevilen şarkılarını Akmerkez’deki tüm konuklar için seslendirecek