Maya Azucena Bodrum’da klip çekti
Dünyanın en büyük müzik ödülü olan Grammy kazanan sanatçı Maya Azucena’nın, Prettiest isimli çalışmasına Mustafa Özen tarafından klip çekildi. Ünlü yönetmen bu klipten çok kısa bir süre önce Alişan’ın yeni single çalışmasına çektiği video klip ile gündeme gelmişti. Mustafa Özen’in Black Eyed Peas ile yaptığı klip çalışması gündemdeki yerini korurken Maya Azucena’ya çekilen klip yayına girdi.
KLİP ÇEKİMİ İÇİN BODRUM’U TERCİH ETTİ
Klip çekimi için Amerikalı sanatçı Maya Azucena Bodrum’u tercih etti. Klipin tamamı Bodrum Türkbükü Kuum Hotel’de gerçekleşti. Klip an itibari ile uluslararası bir çok dijital platformda yayınlanmaya başladı. Klipte çekilen Bodrum’un muhteşem görüntüleri ve Maya Azucena’nın sesi dünyadaki tüm müzikseverlerin dikkatini üzerine çekmeye yetti.
Uzun yıllardır insanları etkileyen ve ilham veren müzikler yapan Maya Azucena bir çok sosyal sorumluluk projelerinde yer almış ayrıca Stephan Marley ile beraber yaptığı “Mind Control” şarkısı ile yılın en iyi Reggae ödülünü kazanarak kendisinin Grammy ödülü ile taçlandırdı.
ARANJÖRÜ BİR TÜRK
Amerikalı sanatçı Maya Azucena ,“Prettiest” adını verdiği teklisi için ise Türkiye’den bir ekiple çalıştı. Şarkının arajmanını da yine bir Türk aranjör olan Oya Erkaya yaptı.
DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLERLE SAHNE ALDI
Maya Azucena ,Beyonce ve Jill Scotla ayni sahneyi paylaştı. Ayrıca dünyanın tanınmış bir çok festivalinde sahne alırken son 3 yıldır Türkiye’de programlar yapmaya devam ediyor.